De folk der lever et mere atypisk liv med lange og skæve arbejdsdage, kender alt til problematikken omkring madlavning. Ofte er man så sent hjemme, at det er blevet for sent til at gå i gang med madlavningen. Især hvis man også gerne vil have noget ud af det sidste af aftenen. På disse dage tyer man ofte til den lette løsning: mere eller mindre usundt junkfood. Der er dog flere gode tips til kvalitetsmåltider, selv med en svær arbejdsrytme.
Gourmet mad kan godt være nemt
Det behøver ikke tage 5 timer at forberede et stort gourmet måltid, og det behøver ikke kræve din konstante tilstedeværelse. Madlavning såsom Sous vide er nemt at administrere for et travlt menneske, der ikke lige kan afsætte større ophold i køkkenet og vie sin samlede tid til madlavning. Kødet, grøntsagerne eller hele kødretten vakuumpakkes via en sous vide maskine, og lægges i vandbad over en længere periode, som netop ikke kræver dit konstante nærvær. På den måde sikrer du dig mad af ypperste kvalitet, og endda helt uden at skulle sætte unødigt meget tid af til det.
Lad Sous viden passe sig selv
Sous Vide madlavning frigør ekstremt meget tid, som ellers ville være blevet brugt i køkkenet. Du kan derfor foretage stort set lige hvad du har lyst til, uden at skulle skænke madlavningen en tanke. Det lange varme vandbad i de vakuumpakkede poser, sørger selv for at kødet tilberedes som det skal.