Vintage handler om at genskabe en stil som vækker følelser af nostalgi og får dig til at føle dig forbundet med fortiden. Hver genstand inspirerer og glæden ved vintagestilen er, at den har karakter og er stemningsfuld. Med gammeldags glamour og rustik charme kan du hurtigt skabe et imponerende rum. Du behøver ikke at investere i dyre møbler og eksklusivt tilbehør. Brug i stedet din kreativitet og bland nye ting med specielle fund fra loppemarkeder og genbrugsbutikker. Der er også et væld af muligheder for at finde gamle unikke ting til din bolig på internettet.

Vælg dine tekstiler med omhu. Gardiner i vintage stil er lange og elegant draperet. De er ofte ret lyse eller afdæmpede, afhængigt af det overordnede design. Hvis du har almindelige vægge, så vælg lyse gardiner om omvendt. Møbelpolstringen bør passe enten til baggrunden eller lidt lysere. Møbler med blomsterbetræk passer godt i et rum med skyggeløse vægge og du kan altid opnå harmoni med dekorative puder med blomstermønstre og et diskret tæppe.

Din vægdekoration kan enten være neutralt tapet eller tapet med et iøjefaldende mønster, f.eks med blomster. Pynt dine vægge alt efter hvilken stil du vælger. Du kan finde et væld af plakater på artiks.dk uanset om du vælger sort-hvide eller farverige vintageplakater.

Det er bedst at vælge enten et hvidt gipsloft med subtil ruhed eller træ med revner og ridser.
Et trægulv er klart at foretrække for hvis du vælger linoleum, skal det nødvendigvis skjules under et stort tæppe for at matche tapetet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *