Overvejer du at skabe dit eget tøjmærke? Her kan du læse mere om, hvad du skal overveje, inden du går i gang.

Hvilken brandstrategi du vil bruge?

Før du starter dit eget tøjmærke, skal du overveje, hvad din mission er. Vil du sælge kvalitetstøj eller vil du hellere sælge tøj til en overkommelig pris? Skal det være bæredygtige materialer der er produceret lokalt, eller vil du producere tøjet billigt i udlandet? Hvad er det for et produkt, du ønsker at levere? Hvem køber dit produkt? Når du besvarer disse spørgsmål, skal du være så specifik som muligt og gå gerne helt ned i de små detaljer. Det er vigtigt, at du har en klar vision.

Planlæg

Skriv ned hvordan din virksomhed skal startes op. Overvej om du skal arbejde hjemmefra eller leje et lokale til at starte med? Skal du udelukkende sælge online, eller vil du have en fysisk butik? Skal du bruge personale til at starte med? Hvordan skal dine produkter markedsføres? Sidst men ikke mindst, hvordan vil du finansiere din virksomhed? Har du penge til at få den op at køre, eller har du brug for et lån?

Skab dit brand 

Hvis du har besluttet dig til at starte dit eget tøjmærke, er du sandsynligvis kreativ og har du brug for inspiration til at udforme dit produkt, så er København et perfekte sted at starte. Hvis du ikke bor i eller omkring byen, så tag på hotel i København og brug et par dage i hovedstaden. Her er er der masser af inspiration at hente, lige fra de helt store verdenskendte designere, til de små nyopstartede talenter med en boutique en den indre by.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *